MEGRENDELÉS

Tekintse webáruházunkat! - Postaladauzlet.hu

Mielőtt elküldené megrendelését, kérjük a következőket figyelmesen olvassa el!
Cégünk a következő üzleti feltételekkel értékesít, melyet a megrendelése elküldésével
elfogadottnak tekintünk:

Cégnév: Széf-97 kft
Székhely: 1033 Budapest, Reményi Ede utca 3-5.
Üzlet: 1033 Budapest, Reményi Ede utca 3-5.
Adószám: 11970048-2-41

Igyekszünk a bemutatott termékekről a lehető legtöbb információt közölni. A forgalmazott termékek adatait a gyártó bocsátja rendelkezésünkre, ezért ezek pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni. A termékleírásban szereplő fotók tájékoztató jellegűek, így ezek eltérhetnek a valós termék megjelenésétől, színétől. Kizárólag új, garanciális termékeket értékesítünk. Minden terméket a gyártó által biztosított információs anyaggal szállítunk.

A termékek nagy része importból származik, ezért a honlapon szereplő árak a valuta árfolyamok ingadozásának függvényében változhatnak. A megrendelés időpontjában érvényes és a visszaigazolásában szereplő ár a teljesítésig nem változik, ránk nézve kötelező.

A megrendelés történhet írásban faxon, e-mail-ben, levélben, illetve személyesen ügyfélszolgálatunkon. A rendelést csak hiánytalanul kitöltött megrendelőlap esetén áll módunkban elfogadni. Tartalmaznia kell a termék adatait (gyártó, típus), a megrendelt mennyiséget, az árat, a számlázási címet és igény esetén a szállítási címet. Nagyértékű illetve a raktáron nem lévő megrendelések esetén előleg fizetése illetve fizetési biztosíték megadása szükséges. Ebben az esetben a szállítási határidő az előleg befizetésétől illetve a biztosíték megadásától értendő.

A megrendelt terméket a megrendelés visszaigazolásában szereplő időpontban a kért címre szállítjuk illetve szállítatjuk ki. Különböző szállítási határidejű termékek megrendelése esetén a hosszabb szállítási határidejű termék megérkezésekor szállítunk. A szállítás minden esetben a vevővel előzetesen telefonon egyeztetett időpontban történik. Vismajor esetén az esetleges szállítási késedelem illetve a megrendelés teljes meghiúsulása miatt kártérítési kötelezettséget nem vállalunk.

A kiszállításról az eladó gondoskodik, futárszolgálat igénybevételével, melynek költsége a vevőt terheli. Amennyiben a megrendelt termék raktáron található a megrendeléstől számított 24 órán belül, a raktáron nem lévő terméket, a megérkezést követő 24 órán belül egy futárcég kézbesíti a megjelölt szállítási címre. Nincs mód a kiszállítás pontos meghatározására, a kiszállítás hétköznap 8 és 17 óra között történik. A feltüntetett árak az Áfa-t tartalmazzák!

Szállítási költség Magyarország egész területén:

0-10 kg

2.700,-Ft
11-20 kg 3.200,-Ft
21-30 kg 3.900,-Ft

 

- Fizetés készpénzzel az árú átvételekor:

A vevő az árú ellenértékét a kiszállítást követően, számla ellenében, a kiszállító személynek készpénzben fizeti meg. A számla minden esetben külön feltüntetve tartalmazza az esetleges szállítási költséget.

- Fizetés előre átutalással:

A vevő az árú ellenértékét egy átutalásos számla ellenében, a kiszállítást megelőzően az eladó bankszámlájára történo átutalással egyenlíti ki. Az elszállítás illetve kiszállítás kizárólag a teljes vételár megérkezését követoen lehetséges.

- Fizetés utólagos banki átutalással:

A vevőaz árú ellenértékét számla ellenében, az átvételtől számított 10 banki napon belül az eladó bankszámlájára történő átutalással egyenlíti ki. Az árú a teljes vételár kifizetéséig az eladó tulajdona. Késedelmes fizetés esetén a mindenkori jegybanki kamat kétszeresét számoljuk fel. Utólagos átutalással csak rendszeres vásárlóink fizethetnek.

- Garancia:

Az eladó az általa eladott árura terméktípusoktól függően eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. A számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállást nem adunk. Amennyiben a kiszállított termék bizonyítottan hibás illetve sérült azt díjmentesen kicseréljük. Csere csak hiánytalan, eredeti dobozban a mellékelt okmányok megléte estén lehetséges.

- Reklamáció:

Kérjük az árú minőségét, mennyiségét közvetlenül az árú átvételekor ellenőrizni. Reklamációt csak abban az esetben fogadunk el ha azt a vevő írásban a szállítólevélen rögzítette.

- Adatvédelem:

A szerződésben szereplő adatokat a szerződés teljesítése, illetve annak bizonyítása érdekében tároljuk. Az adatokat harmadik félnek nem adjuk át, azt bizalmasan kezeljük illetve reklám céljára nem használjuk.

A megrendelést elküldheti faxon, e-mail-ben, levélben.

Töltse le honlapunkról a megrendelési nyomtatványt nyomtassa ki, pontosan töltse ki, majd a kitöltött nyomtatványt küldje vissza részünkrekre. A beérkezett megrendeléseket minden esetben visszaigazoljuk. Kérjük gondosan és hiánytalanul töltse ki a nyomtatványt a számla pontos kiállítása illetve a sikeres kiszállítás érdekében. Lehetősége van külön számlázási és kiszállítási cím megadására. Amennyiben ez megegyezik nem szükséges kétszer kitölteni. A megrendelések felvétele hétköznap 10-18 óra között történik, hétvégén az ügyfélszolgálat szünetel.

A megrendelő lap itt letölthető:

 

 

Design:motiver.hu